Acasă > Fuzetea are un nou ambasador de brand

Fuzetea are un nou ambasador de brand

Alexandra Nechita, artista româno-americană de renume mondial, se alătură Fuzetea ca Ambasador de Brand și aduce conceptul Timp cu Tine, prin care consumatorii sunt încurajați să își facă timp să se relaxeze, să se reconecteze cu ei înșiși. Colaborarea cu Ambasadorul de Brand presupune o campanie de marketing complexă, care include un spot TV, cu Alexandra în rol principal, dar și o componentă amplă dezvoltată în mediul digital.

Fuzetea este o băutură inovatoare prin mixul de ingrediente – o fuziune neașteptată între extractul de ceai, sucurile de fructe și ierburi aromatice, creând astfel o experiență unică, complexă, perfectă pentru momentele de relaxare și liniște. 

Compania Coca-Cola a lansat Fuzetea pe piața din România, la începutul acestui an. Lansarea a avut loc simultan în 37 de țări și a însemnat și adaptarea la gusturile și preferințele de consum locale. Consumatorii români se pot bucura de cinci variante Fuzetea: Black Icetea Lemon Lemongrass, Black Icetea Peach Hibiscus, Green Icetea Lime Mint, Black Icetea Forest Fruits,  Black Icetea Mango Pineapple.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content