Acasă > Farmec relansează gama Aslavital Mineralactiv

Farmec relansează gama Aslavital Mineralactiv

Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, relansează gama Aslavital Mineralactiv, care propune, pe lângă ambalaje noi, și formule îmbunătățite, pe bază de compuși precum argila naturală.

Gama Aslavital Mineralactiv se adresează tenului sensibil, însă produsele sunt pretabile unei plaje largi de consumatori, cu vârste cuprinse între 25 și 55 ani, fiind hipoalergenice și fără parabeni.

Pe lângă Argila 100% naturală, noile produse au în compoziție un ingredient nou, inovator - Cobiodefender-ul EMR - primul ingredient activ care are ca acțiune reducerea alterărilor biologice din piele, asigurând protecția tenului împotriva stresului urban și a poluării.

Modernizarea gamei de produse a fost surprinsă și la nivelul ambalajului, unde îmbunătățirile au vizat ierarhizarea elementelor, pentru a asigura vizibilitate maximă fiecăruia în parte, precum și evidențierea noului ingredient activ, care repoziționează întreaga gamă și se adresează nevoii consumatoarelor. Designul a fost creat de agenția Brand New.

Gama Aslavital Mineralactiv este disponibilă în magazinul online www.farmec.ro și în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital, precum și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content