Acasă > Ediție de Centenar pentru trei produse Agricola

Ediție de Centenar pentru trei produse Agricola

Compania Salbac, parte a grupului Agricola, oferă cu ocazia centenarului, o ediție limitata a trei dintre cele mai apreciate produse crud-uscate din portofoliul său: Salamul de Sibiu Agricola, care va fi disponibil în această perioadă și în ediție de colecție, cu vinars și vin roșu, Salamul Exclusiv și Cârnăciorii Salbac. Toate cele trei produse sunt ambalate într-o cutie cartonată premium, de culoare neagră, cu gravaj de culoare bronz.

”Ne dorim ca prin aceste sortimente prezentate în ediție specială să ne arătăm respectul pentru valorile românești, să aducem în discuție moștenirea istorică a companiei noastre și să punem pe mesele festive ale consumatorilor noștri trei specialități de o calitate superioară”, a declarat Grigore Horoi, președintele grupului Agricola.

În primele nouă luni ale acestui an, cifra de afaceri a companiei Salbac s-a majorat cu 8%, ajungând la 98,72 milioane de lei, vânzările la categoria salamuri crud-uscate înregistrând și ele o creștere de 9% în valoare, respectiv 7,32% în volum.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content