Acasă > Danone lansează Activia Finesse

Danone lansează Activia Finesse

Activia începe 2018 cu o nouă lansare, Activia Finesse, un iaurt natur cu textură fină și cremoasă, ideal pentru o gustare sățioasă în orice moment al zilei. Brandul Activia este prezent pe piața românească de 17 ani, iar produsele din gamă se produc în fabrica Danone din București, cu lapte colectat majoritar de la fermieri mari și mici din România. Pe plan local, Danone este liderul pieței de iaurturi.

Detalii despre campania de lansare / promovare: 
Produsul are în compoziție cunoscuții fermenți Bifidus Actiregularis, reprezentativi pentru gama Activia. De asemenea, produsul conține calciu, care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.
Detalii concept de produs si noutatea adusa pe piata : 

Activia începe 2018 cu o nouă lansare, Activia Finesse, un iaurt natur cu textură fină și cremoasă, ideal pentru o gustare sățioasă în orice moment al zilei.

Brandul Activia este prezent pe piața românească de 17 ani, iar produsele din gamă se produc în fabrica Danone din București, cu lapte colectat majoritar de la fermieri mari și mici din România. Pe plan local, Danone este liderul pieței de iaurturi.

Nume produs: 

Danone introduce Activia Finesse

Ambalare, cantitate: 

Pahare de 180 de grame

Nume companie producatoare / importatoare: 

Danone

Adresa: 

Str. Sold. Nicolae Canea, nr.140-160, Sector 2, Bucureşti

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content