Acasă > Campanie de Paște de la Albalact

Campanie de Paște de la Albalact

Obiceiurile sunt bine împământenite, mai ales când vine vorba de mâncare și rețete tradiționale, iar fiecare regiune are secretele ei. Brandul Albalact vorbește despre tradiție, calitate și gust bun din Alba, despre laptele și untul care fac rețetele mereu mai bune, dar mai ales la ceas de sărbătoare.

„De Paște, Albalact îi provoacă pe consumatori la întrecerea rețetelor de pască, un preparat specific acestei sărbători, pe care românii l-au înnobilat cu brânză dulce, lapte, stafide și alte ingrediente. Consumatorii Albalact sunt invitați să acceseze site-ul www.lactatealbalact.ro și să împărtășească secrete despre cum se prepară pasca la ei acasă, pentru a contribui astfel la cel mai mare rețetar de pască”, au declarat reprezentanții Albalact.

Astfel, consumatorii trebuie să spună care este ingredientul magic sau metoda secretă folosită și vor fi răsplătiți, prin tragere la sorți, cu lactate Albalact, ustensile pentru gătit prăjituri sau marele premiu - o excursie în Țara Moților alături de cineva drag.

Albalact este un brand românesc, recunoscut de consumatori prin atributele produselor oferite: gust bun, ingrediente naturale și calitate.

Detalii despre campania de lansare / promovare: 
Perioada campaniei: 19 Martie 2018 ora 00:00 - 19 Aprilie 2018 ora 23:59

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content