Acasă > Budureasca lansează o colecție de vinuri dedicată Centenarului

Budureasca lansează o colecție de vinuri dedicată Centenarului

Budureasca, producător de top de vinuri premium românești, a ales să celebreze 100 de ani de la Marea Unire din 1918 prin lansarea colecției Centenar. Evenimentul de lansare a avut loc la Crama Budureasca.

Colecția Centenar este compusă din trei vinuri diferite. Din seria Centenar Alb fac parte vinurile Fetească Neagră Origini 2015 și Sauvignon Blanc Origini 2016. În ceea ce privește seria Centenar Negru, a fost lansat un cupaj de cinci vinuri nobile, fiecare dintre vinuri simbolizând cele cinci regiuni istorice – Basarabia, Bucovina, Transilvania, Țara Românească și Țara Moldovei, care s-au unit asemenea soiurilor de struguri Shiraz, Merlot, Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir.

Vinurile colecției Centenar sunt realizate în ediție limitată, fiecare sortiment fiind disponibil în număr de 1918 + 100 sticle.

Colecția Centenar include două tipuri de etichete, acestea fiind alese în urma unui concurs de design desfășurat în primăvară. Sticlele din colecția Centenar Alb au pe etichetă grafica hărții României Mari, iar pe sticla de Centenar Negru se regăsește o etichetă cu un mecanism care simbolizează roțile unui ceas, care s-a pus în mișcare la momentul Marii Uniri. Ambele colecții se vând împreună cu o cutie cadou și un pliant în care este prezentat pe scurt contextul și semnificația actului Unirii.

 

 

Pret recomandat de vanzare: 

84 lei + TVA – set de colecție (o sticlă de vin Centenar, cutie de colecție și pliant bilingv România – Primul Război Mondial și Marea Unire)

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content