Acasă > Bergenbier plantează 50.000 de brazi

Bergenbier plantează 50.000 de brazi

Bergenbier a început în luna aprilie plantarea a 50.000 de brazi în vestul României, Transilvania, acțiune parte din campania ”Te răcorești și reîmpădurești!”.

Râu de Mori (jud. Hunedoara), Sohodol și Bucium (jud. Alba) sunt cele trei zone în care Bergenbier și inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat ”Plantăm fapte bune în România” vor planta specii de conifere.

Bergenbier și-a invitat consumatorii să susțină campania și i-a încurajat să dea nume brazilor care urmează a fi plantați, pe pagina de facebook a brandului. La sfârșitul lunii aprilie, Bergenbier va începe plantarea brazilor în zona Bucium alături de voluntarii și de vedetele care s-au alăturat  campaniei de reîmpădurire. Plantarea celor 50.000 de brazi în cele trei zone din vestul țării (Bucium, Sohodol și Râu de Mori) va fi finalizată în luna mai.

”Te răcorești și reîmpădurești!” este unul dintre cele mai ample proiecte de reîmpădurire cu ajutorul voluntarilor din România, realizat de Bergenbier cu sprijinul asociației EcoAssist, reprezentantul legal al ”Plantăm fapte bune în România”.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content