Acasă > Articole > Retailerul local Trei G Supermarket a intrat în insolvență

Retailerul local Trei G Supermarket a intrat în insolvență

trei g supermarket

Trei G Retail Express, compania care operează magazinele Trei G Supermarket, a intrat recent în insolvență după ce și-a înjumătățit businessul în 2017 față de anul precedent, iar pierderile s-au majorat considerabil. În plus, retailerul a raportat anul trecut datorii de 82,86 de milioane de lei. 

Retailerul deține opt magazine în vestul țării, localizate în Oradea și Beiuș, dintre care șase operează ca supermarketuri, iar două sunt unități cash&carry. Magazinele au o suprafață de vânzare cuprinsă între 500 și 3.000 de metri pătrați și pun la dispoziția clienților o gamă de peste 10.000 de SKU-uri.

În 2017, Trei G Retail Express a raportat afaceri de 39,08 milioane de lei, în scădere cu 43% față de 2016, iar pierderile s-au ridicat la 9,36 milioane de lei, față de 2016 când pierderile înregistrate au fost de 3,38 milioane de lei. De altfel, 2016 este primul an când Trei G Retail Express a raportat pierderi.

Compania Data Solve IPURL a fost desemnată administrator judiciar. În ciuda competiției tot mai acerbe, în ultima perioadă au fost tot mai puțini jucători locali de retail care au intrat în insolvență, cel mai răsunător anunț fiind intrarea în insolvență a retailerului Succes (februarie 2015). Nu putem spune însă același lucru și despre zona de producție unde, de la începutul anului și până acum, au fost anunțate două insolvențe - Lemarco și Perla Ciucașului.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content