Acasă > Articole > Raul Ciurtin intră cu o investiție de 4 milioane de euro în categoria ready-meal

Raul Ciurtin intră cu o investiție de 4 milioane de euro în categoria ready-meal

Raul Ciurtin

Raul Ciurtin, antreprenorul care a fondat în urmă cu 18 ani businessul Albalact, achiziționat de către francezii de la Lactalis în urmă cu doi ani, investește patru milioane de euro în extinderea gamei de produse Capricii și Delicii și în zona ready-meal.

Brandul Capricii și Delicii este prezent pe piața conservelor și face parte din portofoliul companiei Prefera Foods, unul dintre jucătorii importanți pe piața conservelor. Compania deține o fabrică în Oiejdea, județul Alba, și a achiziționat anul trecut unitatea de producție Salconserv din Mediaș. Aici vor fi realizate produsele Capricii și Delicii din categoria ready-meal.

Lansarea pe acest segment de piață va avea loc peste două luni, cu un portfoliu inițial de 10 produse.

„Vrem să testăm local aceste produse, pe care le vom distribui în retailul modern, urmând ca în a doua parte a anului să ne extindem la nivel național. Va fi un portofoliu dinamic, pe care îl vom dezvolta pe parcursul acestui an. Am ales ready-meal pentru că vorbim de o categorie care este cerută tot mai mult de consumatori, prin prisma stilului lor de viață activ, iar retailerii sunt foarte interesați să extindă acest segment. Avem atuul producției locale fresh, iar loc de dezvoltare în piață există”, a declarat pentru Progresiv Raul Ciurtin.

Investiția de patru milioane de euro a fost direcționată în achiziția de active și de utilaje. În total, bugetul de investiții pentru Prefera Foods se ridică în acest an la opt milioane de euro.

În ceea ce privește estimările privind cifra de afaceri pentru acest an, Raul Ciurtin vorbește despre atingerea pragului de 14 milioane de euro, exclusiv din produsele conservate.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content