Acasă > Articole > [P] Prin relocarea într-un sediu nou, filiala Gebrüder Weiss Cluj își mărește spațiul de depozitare

[P] Prin relocarea într-un sediu nou, filiala Gebrüder Weiss Cluj își mărește spațiul de depozitare

Gebruder Weiss

În martie 2017, ca urmare a deciziei de extindere a activității serviciilor de depozitare, filiala Gebruder Weiss din Cluj a fost relocată

Pornind de la nevoia de a se degreva de aspectele specifice acestui tip de activitate dar nu în ultimul rând de a elimina costurile rezultate din lipsa de personal calificat, a necesarului de echipamente performante sau de lipsa unei expertize în domeniu, anul trecut tot mai multe companii au luat decizia de a externaliza serviciile logistice catre furnizorii de servicii cu experienta in acest domeniu. Din dorința de a veni întotdeauna în întâmpinarea cerințelor clienților, Gebrüder Weiss a decis relocarea filialei din Cluj, beneficiind acum de un depozit de clasa A de 2100 mp și de 400 mp platformă de cross-docking.

Noul depozit se află acum lângă parcul logistic Nervia, aproape de șoseaua de centură și facilitează accesul către zonele de Est, Sud și Nord-Est, la o distanță de doar 10 minute de orașul Cluj Napoca. Cu ajutorul unor echipamente de performanță ridicată, mărfurile sunt depozitate în sisteme de rafturi cu înalțime de până la 9,5 metri iar livrarea acestora către clientul final se face prin intermediul celor 5 rampe de acces dar și a zonei de drive-in.

Această relocare aduce cu sine o creștere a numărului și calitatii serviciilor oferite, dar și nevoia de dezvoltare numerică a echipei pentru a putea face față unor proiecte de o anvergură mai mare, Gebruder Weiss ajutând astfel la creșterea economică locala prin crearea de noi locuri de muncă atât în zona de depozit – tranzit și logistică – cât și în zona de birouri.  

Rețeaua Gebruder Weiss

Cu aproximativ 600 de angajați la nivel local, 9 terminale logistice de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, Gebrüder Weiss se număra printre companiile de top din domeniul transporturilor și logisticii din Europa, având o cifră de afaceri anuală preliminară de 1,36 miliarde euro (2016). Sub umbrela Gebrüder Weiss Holding AG, cu sediul în Lauterach (Austria), pe lângă domeniile principale de activitate reprezentate de transporturi terestre, aeriene și maritime, precum și servicii de logistică, compania cuprinde și o serie de soluții industriale ultraspecializate. Acestea includ companii logistice de consultanță x|vise, tectraxx (specialist în industria întreprinderilor hi-tech), inet-logistics (soluții software pentru managementul transporturilor TMS), dicall (soluții de comunicații, cercetare de piață, instruire), Rail Cargo (transporturi feroviare) și serviciul de coletărie Gebrüder Weiss Paketdienst, asociat al companiei austriece DPD. Această combinație permite concernului să reacționeze în mod rapid și flexibil la necesitățile clientului. Prin intermediul numeroaselor măsuri de ordin ecologic, economic și social, concernul, a cărui istorie în domeniul transporturilor se extinde pe o perioadă de peste 500 de ani, este în prezent cunoscut și ca pionier în domeniul economiei durabile.

 

Gebruder Weiss România

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

T. +40.372.678.500

E. office.ro@gw-world.com

http://www.gw-world.ro/

 

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content