Acasă > Articole > [P] Au început lucrările de extindere pentru terminalul din Sibiu al Gebruder Weiss România

[P] Au început lucrările de extindere pentru terminalul din Sibiu al Gebruder Weiss România

Construcție hub Gebruder Weiss

În această toamnă, Gebruder Weiss România a demarat lucrările de construcție la hub-ul din Sibiu, cu scopul de a extinde depozitul existent pentru clienții săi.

Conform strategiei de dezvoltare a companiei la nivel local, la mijlocul lunii septembrie 2017 au fost demarate lucrările de extindere ale terminalului din Sibiu, când "prima lopată" a fost săpată la fundație. Planul lucrării prevede extinderea depozitului cu o suprafață totală de 4.300 de metri pătrați, din care un total de 1.100 mp vor fi destinați zonei de cross-docking și aproximativ 1.000 mp vor fi utilizați pentru platforma betonată exterioară.

Spațiul logistic va fi conectat la zona existentă de cross-docking și în total va avea o suprafață de 2200 mp, va fi dotat conform standardelor companiei Gebruder Weiss și va oferi posibilitatea depozitării bunurilor atât la nivelul solului cât și în sisteme industriale de rafturi. Primul client al companiei care va beneficia de logistica noului depozit activează în industria producției de materiale pe bază de lemn (parchet) și este în portofoliul companiei din 2013.

Locația este strategic poziționată atât din punct de vedere al accesului – la intersecția principalelor rute de transport din vest spre est și din nord spre sud – cât și din punct de vedere economic, ținând cont de ritmul accelerat de dezvoltare a sectorului industrial din zona Sibiu, în special în domeniul automotive.

Termenul de finalizare este unul ambițios și prevede finalizarea tuturor lucrărilor până la data de 15 ianuarie 2018.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content