Acasă > Articole > Mega Image și-a lansat propriul magazin online

Mega Image și-a lansat propriul magazin online

Magazin online Mega Image

Retailerul Mega Image, parte a grupului Ahold-Delhaize, și-a lansat propriul magazin online, disponibil momentan în variantă beta. Magazinul online al Mega Image cuprinde 15 categorii de produse, care pot fi comandate online și ulterior pot fi livrate acasă. Comanda minimă este de 50 de lei, iar transportul este gratuit. În plus, clienții care locuiesc în București pot opta pentru ridicarea produselor din cele 12 puncte amenajate la nivelul Capitalei.

În paralel, compania va continua parteneriatul cu retailerul online eMag, încheiat în urmă cu trei ani. Grupul Ahold Delhaize are o prezență puternică pe online prin intermediul platformelor pe care le deține – bol.com (liderul comerțului online în Belgia și Olanda), ah.nl sau Peapod (platformă disponibilă în SUA).

Retailul online pe zona produselor alimentare nu depășește valoarea de 20 de milioane de euro în România. Principalii competitori ai Mega Image pe zona online sunt magazinele deținute de retailerul francez Carrefour (Carrefour-Online.ro) și platforma franco-belgienilor de la Cora (cora.ro).

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, operând în acest moment 567 de unități comerciale. Compania, cu peste 10.000 de angajați, a încheiat anul 2016 cu afaceri de 4,32 de miliarde de lei, raportând o majorare de 21% prin comparație cu anul 2015. Recent, Mega Image a făcut o mutare strategică pe formatul de proximitate și a lansat în piață un nou concept de magazine Shop&Go. Toate unitățile comerciale deschise din luna mai a acestui an sub bannerul Shop&Go au fost inaugurate sub noul format.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content