Acasă > Articole > Mega Image, investiție de 3 mil. euro în noul concept store Cobălcescu [GALERIE FOTO]

Mega Image, investiție de 3 mil. euro în noul concept store Cobălcescu [GALERIE FOTO]

Mega Image Concept Store Colbalcescu
Mega Image Concept Store Colbalcescu
Mega Image Concept Store Colbalcescu
Mega Image Concept Store Colbalcescu
Mega Image Concept Store Colbalcescu
Mega Image Concept Store Colbalcescu
Mega Image Concept Store Colbalcescu

Mega Image a investit 3 milioane de euro în concept store-ul Cobălcescu, cel mai mare magazin al retailerului, situat chiar în centrul Bucureștiului, în clădirea istorică din strada Grigore Colbălcescu.

Cu o suprafață totală de 6.000 de metri pătrați și o sală de vânzare de 1740 de metri pătrați, noul magazin-ambasador Mega Image este cel mai mare supermarket al rețelei deținute de grupul belgiano-olandez Ahold Delhaize. Mai mult decât atât, cel de-al șaselea concept store Mega Image aduce noutăți la nivel de layout, sortimentație și experiență de cumpărare. În magazin sunt listate circa 16.000 de SKU-uri. Magazinul integrează toate conceptele speciale testate de retailer în celelalte unități ale sale, precum Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Fromagerie și insula Angst, dar și o zonă cu pește proaspăt. De asemenea, retailerul a adus pentru prima dată pe piața locală pizzeria Pane&Pomodoro, cu produse emblematice bucătăriei napoletane.

“Cobălcescu devine cel mai reprezentativ Concept Store din rețeaua noastră, care oferă inspirație la cumpărături chiar în inima orașului, având în același timp și o valoare istorică prin clădirea care menține vie povestea Bucureștiului interbelic. Este un proiect unic pe care îl vom dezvolta în continuare pentru a deveni cu adevărat un spațiu valoros pentru comunitate, păstrând elementele istorice reinventate modern. Unicitatea este dată și de conceptul de magazin cu care i-am obișnuit deja pe clienții noștri, cu cornere și specialități autentice”, afirmă Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Pentru noul concept store Mega Image, clădirea, construită în perioada 1928-1935, a fost transformată, procesul de reconstrucție durând circa 2 ani și jumătate. Magazinul ocupă toate nivelurile clădirii, astfel: parcare la parter, parcare cu valet la nivelul 1, magazin la nivelurile 2 şi 3. În total, magazinul are 68 de locuri de parcare, din care 38 cu valet.

Mega Image deține o reţea ce cuprinde în prezent 600 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.
 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content