Acasă > Articole > Istoria Progresiv

Istoria Progresiv

Timeline Progresiv 20 ani

În luna mai 1999 apărea primul număr al revistei Progresiv, publicația care avea să devină reperul unei industrii în continuă schimbare – retailul și producția FMCG din România.

 

La scurt timp am deschis prima Conferință Progresiv din Sinaia, evenimentul de referință al pieței care s-a dezvoltat accelerat în ultima perioadă, ajungând să reunească anual peste 400 de middle și top manageri și să aducă în România speakeri profesioniști de renume la nivel global.

Au fost 20 de ani de schimbări, de provocări, de lecții învățate din reușite cât și din eșecuri, iar Progresiv a oglindit fidel toată această transformare a pieței și a profesioniștilor din comerț și FMCG. 20 de ani în care Progresiv a fost aproape de comercianții independenți și a pus umărul la susținerea acestora lansând inclusiv suplimente, conferințe și workshopuri dedicate lor, dar și facilitând colaborarea acestora cu furnizorii de bunuri și servicii.

Astfel, prin stabilirea unor relații bazate pe încredere și profesionalism cu jucătorii din industria românească de retail și FMCG, Progresiv și-a consolidat, în primii 20 de ani, poziția de lider al publicațiilor business-to-business dedicate acestui domeniu.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content