Acasă > Articole > Farmec a planificat deschiderea a 8 noi magazine Gerovital pentru 2018

Farmec a planificat deschiderea a 8 noi magazine Gerovital pentru 2018

Magazin Gerovital

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a ajuns să dețină 11 magazine sub brandul Gerovital și are în plan extinderea rețelei cu opt noi locații în 2018, a anunțat compania.

Compania clujeană este primul jucător local din această industrie care şi-a creat propria reţea de magazine de brand Gerovital şi Farmec (19 magazine). În prima jumătate a acestui an, rețeaua a înregistrat o cifră de afaceri de peste un milion de euro.

„Acum un an, din dorinţa de a oferi consumatorilor noştri o experienţă de brand desăvârşită, am deschis primul magazin Gerovital din România, la Bucureşti. Au urmat alte două deschideri până la final de 2016 - Constanţa şi al doilea magazin din Capitală. (...) Ne propunem să ducem acest concept în toate marile oraşe din ţară. Astfel, pentru 2018 am planificat inaugurarea altor 8 magazine de brand Gerovital”, a declarat Mircea Turdean, director general Farmec.

În 2017, pentru deschiderea noilor puncte de vânzare Gerovital, care însumează o suprafaţă totală de aproape 400 de metri pătraţi, a fost alocată suma de jumătate de milion de euro, iar principalele zone de investiţii au fost: amenajarea spaţiilor, trainingul consultanţilor, achiziţionarea aparatelor de dermoanaliză şi promovare. Dintre aceste magazine, cele mai mari vânzări sunt înregistrate de spaţiul comercial din Veranda Mall din Bucureşti, inaugurat în noiembrie 2016.

De la sfârşitul anului 2016 până în cea de-a doua jumătate a anului 2017, valoarea medie a coşului de cumpărături în magazine a înregistrat o creştere cu 25%.

Farmec deține magazine Gerovital în Bucureşti (3), Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Suceava, Piatra-Neamţ, Craiova şi Ploieşti. În afară de acestea, compania mai deține opt magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Producătorul român de cosmetice a obținut vânzări totale de peste 105,5 milioane lei în primele șase luni ale acestui an, cu 9% mai mari față de cele din aceeași perioadă a lui 2016. Farmec a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 196,8 milioane lei (43,8 mil. euro), în creștere cu 14% față de rezultatele înregistrate în 2015.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content