Acasă > Articole > Eti numește un Director General pentru operațiunile din România

Eti numește un Director General pentru operațiunile din România

Marian Bălan, Eti România

Producătorul de dulciuri Eti, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața locală de profil, are începând cu această lună un director general pentru businessul din România. Astfel, Marian Bălan, fost Director de Vânzări în cadrul Secom, va gestiona operațiunile locale ale grupului.

Marian Bălan (38 de ani) are o experiență de peste 15 ani în industria bunurilor de larg consum. Ultima poziție ocupată a fost cea de Director de Vânzări al Secom România, acesta lucrând de-a lungul timpului și pentru Mars (Key Account Sales Director), Danone (ultima funcție ocupată - National Key Account Manager), Coca-Cola, Interbrands și Prodlacta, potrivit profilului său de LinkedIn.

“Atribuțiile mele sunt legate de întâmpinarea nevoilor clienților și consumatorilor din România. Cunoscând piața locală și obiceiurile de consum trebuie să ne asigurăm că alegem un portofoliu relevant atât pentru nevoile clienților, cât și ale consumatorilor din România. Putem face acest lucru și datorită faptului că avem o fabrică la Craiova unde producem biscuiți și snackuri sărate. Aceste produse deservesc atât piața din România, cât și pe cea din Europa”, spune Marian Bălan.

Mihai Georgescu, care a gestionat până acum și operațiunile locale ale grupului, va ocupa poziția de Head of Central & Eastern Europe Eti European Food Industries, în timp ce Stephane Batoux va ocupa poziția de Head of International Business la Eti Group, fiind responsabil de strategia de dezvoltare a vânzărilor companiei în Europa, Asia, Statele Unite ale Americii și Africa.

La mijlocul anului 2016, Eti inaugura fabrica de la Craiova, investițiile la momentul respectiv depășind 40 de milioane de euro. În 2016 cifra de afaceri a producătorului ajunsese la 13 milioane de lei, potrivit ultimelor date financiare disponbile.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content