Acasă > Articole > Cum arată primul Carrefour Bio din afara Franței [GALERIE FOTO]

Cum arată primul Carrefour Bio din afara Franței [GALERIE FOTO]

Retailerul francez Carrefour a deschis primul său magazin organic din Spania, la Madrid, numit Carrefour Bio, situat în cel mai select cartier al orașului - Malasana. 

Trendul de consum Bio prinde tot mai mult teren în Europa, dovadă fiind deschiderea primului magazin organic al retailerului Carrefour în afara granițelor Franței.

Magazinul deschis recent în Madrid are o suprafață de 140 de metri pătrați și cuprinde peste 1.800 de produse.  Pe lângă linia de produse private Bio, retailerul are listate și alte branduri organice.

În ceea ce privește sortimentația, acestea este cuprinsă, printre altele, din produse refrigerate, vinuri și foarte multe produse proaspete, precum fructe și legume.

Potrivit presei franceze, Carrefour a fost unul dintre pionierii în ceea ce privește dezvoltarea unei sortimentații organice în Europa, iar produsele din brandul Carrefour Bio sunt prezente în întreaga Europă, inclusiv în magazinele Carrefour din România.

În prezent, retailrul francez deține o rețea de 12 magazine Bio în Franța, cele mai multe fiind în Paris, iar prima locație a fost inaugurată în 2013 în Capitala Franței.

Iar pe lângă faptul că magazinele vând produse 100% organice, locațiile sunt construite din materiale sustenabile și produsele sunt comercializate în pungi de hârtie.

Sursa foto: Facebook/TIC

 

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content