Acasă > Articole > Carrefour, Mega Image și Profi acceptă plata cu tichete electronice Sodexo

Carrefour, Mega Image și Profi acceptă plata cu tichete electronice Sodexo

Jean Istasse, CEO Sodexo România

Sodexo, unul dintre principalii jucători din românească a tichetelor de masă, intră în parteneriat cu rețelele de magazine Carrefour, Mega Image și Profi, în cadrul cărora consumatorii vor putea utiliza cardurile de masă Gusto Pass.

Rețeaua noilor carduri de masă Sodexo Gusto Pass include deja peste 2.500 de unități de alimentație publică, acoperind peste 85% din teritoriul țării. Rețeaua de comercianți va fi extinsă constant, astfel că Sodexo va oferi în continuare cea mai mare rețea de afiliere atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât și pentru cele emise pe card, menținându-și poziția de lider național, așa cum a reușit în ultimii 16 ani, de când emite în România. În prezent, rețeaua de comercianți care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unități de retail.

„Cardurile de masă ajută la modernizarea sistemului de tichete valorice din România, oferindu-le companiilor și angajaților acestora posibilitatea de a alege soluția optimă pentru fiecare. Realizarea primelor parteneriate cu mari retaileri, precum Carrefour, Mega Image și Profi este o garanție a faptului că vom oferi cea mai mare rețea de comercianți pentru noul card de masă Gusto Pass”, declară Jean Istasse, CEO Sodexo România (foto).

La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri. „Ne așteptăm ca tichetele de masă în format electronic să se bucure de real succes și în România, de aceea, sub conceptul «Tehnology for Humans», obiectivul nostru este să facem noua tehnologie cât mai simplă pentru consumatorii și clienții noștri corporate”, mai precizează Jean Istasse. 

Ce este Sodexo Gusto Pass?
Tichetele de masă electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocației individuale de hrană a angajaților și pot fi utilizate numai în acele unități de alimentație publică echipate să accepte carduri și care au contracte încheiate cu unitățile emitente.

  • Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licența MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin și sunt contactless;
  • La momentul achitării alimentelor la comercianți, cardurile de masă vor fi debitate cu valoarea integrală a produselor cumpărate;
  • Sumele cu care sunt alimentate cardurile de masă vor avea aceeași perioadă de validitate ca și tichetele de masă pe suport de hârtie; 
  • Valoarea nominală a tichetelor de masă, indiferent de suport, este de 9,41 lei, începând cu luna mai, în creștere de la 9,35 de lei;
  • Niciun cost suplimentar pentru angajați; toate costurile cu tichetele de masă în format electronic vor fi suportate de către angajatori;
  • Nu sunt carduri bancare;
  • Nu este permisă alimentarea cardului cu alte sume;
  • Nu este permisă retragerea de numerar.

Grupul Sodexo operează în 80 de ţări cu 419.000 de angajați. În România, Sodexo numără 630 de angajați și oferă soluții pentru calitatea vieții: beneficii pentru angajați, programe de incentivare, beneficii publice, servicii de alimentație/catering, managemnetul facilităților.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content