Acasă > Articole > Carrefour închide un hypermarket din Capitală

Carrefour închide un hypermarket din Capitală

Hypermarket Carrefour

Retailerul francez Carrefour a anunțat că va închide, începând cu data de 15 ianuarie, hypermarketul situat în Vitantis Shopping Center, București. Aceasta nu este prima închidere pe segmentul de hypermarket operată de retailer, în 2009 francezii au închis un hypermarket în Brăila, iar în 2012 hypermarketul din Arad. Potrivit Carrefour, decizia vine ca urmare a schimbării mediului de piață și a preferințelor clienților din zona, pe parcursul celor 10 ani de operare. Odată cu această închidere, retailerul va opera în România 32 de hypermarketuri la nivel național.

”Rămâne o prioritate pentru noi să dezvoltăm și să investim local, așa cum am făcut în cei peste 17 ani de când suntem prezenți în România, în 2017 deschizând peste 26 de supermarketuri si 1 nou hypermarket în Râmnicu Vâlcea și devenind al 3-lea angajator din România cu peste 17.000 de colaboratori”, au precizat reprezentanții Carrefour.

Angajaților hypermarketului Carrefour Vitantis li s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze – magazin, sediu sau depozit - luând în calcul criterii precum proximitatea față de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureștiului. În momentul de față, toți angajații hypermarketului s-au transferat sau urmează să fie transferați în punctele de lucru care au reprezentat prima lor opțiune, pe postul pe care și l-au dorit.

În prezent, Carrefour deține în România 317 magazine dintre care 33 hypermarketuri Carrefour, 231 supermarketuri (212 magazine Market si 19 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. Anul trecut, retailerul a înregistrat – prin cele patru entități care operează -  o cifră de afaceri de 8,388 miliarde de lei și un profit de 129 de milioane de lei, potrivit celor mai recente date raportate la Ministerul Finanțelor.
 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content