Acasă > Articole > Angst preia pachetul majoritar al producătorului de crud-uscate Salsi

Angst preia pachetul majoritar al producătorului de crud-uscate Salsi

Carmen Gavrilescu, Director Executiv Salsi

Grupul Angst, controlat de familia Minea, a finalizat preluarea pachetului majoritar de acţiuni al fabricii de produse crud - uscate din Sinaia, deţinând astfel 88% din acţiunile Salsi.

„Salsi Sinaia este cea mai veche fabrică de Salam de Sibiu din România, având o tradiţie de peste 100 de ani,” a declarat Sorin Minea, Președintele grupului Angst.

În prezent Salsi deţine aproximativ 15% din cota de piaţă valorică a Salamului de Sibiu.

Odată cu această preluare, acţionarul majoritar a hotărât numirea lui Carmen Gavrilescu, fostul Director de Marketing al Agricola, în funcția de Director Executiv, poziţie din care va conduce planurile de dezvoltare ale fabricii de la Sinaia.

Grupul de firme Angst cuprinde în prezent trei unitaţi productive: Angst Ro (fabrica de produse fiert-afumate), Angst Bistro (gastronomie şi ready-meal-uri sub brandul „Merinde Urbane”, deschisă în 2017) şi Salsi - Sinaia (produse crud-uscate), în care îşi desfăşoară activitatea aproximativ 575 de angajaţi.

În acest context, Angst a iniţiat și un program de rebranding prin remodelarea întregii game de produse din punct de vedere vizual, dar şi din punct de vedere al sortimentelor.

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content