Acasă > Aqua Carpatica lansează un produs pentru copii

Aqua Carpatica lansează un produs pentru copii

Brandul de apă minerală naturală Aqua Carpatica lansează pe piață produsul Aqua Carpatica Kids. Noua sticlă are un design special creat pentru copii, cu un dop care curge doar atunci când bei, și le permite celor mici să se hidrateze singuri. Produsul este recomandat în alimentația copiilor de către Societatea Română de Pediatrie.

“Având în vedere calitățile extraordinare ale apei oligominerale Aqua Carpatica îmbuteliată din izvorul Băjenaru, cu o cantitate foarte scăzută de sodiu (0,75mg/l) și cel mai scăzut număr de nitrați (0,80 mg/l), aceasta a fost recunoscută pentru beneficiile sale pentru consumul destinat bebelușilor, iar crearea noilor sticluțe Aqua Carpatica Kids a venit ca un pas natural și firesc”, au declarat reprezentanții Valvis Holding.

Detalii despre ambalaj

Aqua Carpatica Kids a fost special creată pentru a veni în ajutorul părinților care vor să le ofere copiilor lor o alternativă sănătoasă de hidratare printr-o sticluță de 250 ml, într-un ambalaj atrăgător, cu personaje colorate, și cu un dop special. Acesta are o supapă de silicon ce determină curgerea controlată a lichidului și nu permite pătrunderea de niciun fel a corpurilor străine în recipient, păstrând nealterată calitatea apei.

Dacă pentru adulți, apa este un element esențial în funcționarea corectă și sănătoasă a organismului, pentru copii aceasta este cu atât mai importantă cu cât sunt în creștere și toate celulele au nevoie de multă apă pentru a asigura atât energia de care au nevoie, cât și dezvoltarea armonioasă. În plus, hidratarea este responsabilă și de buna funcționare a creierului, mai ales în perioada în care copilul trebuie să se concentreze eficient la școală sau când învață lucruri noi.

Nume companie producatoare / importatoare: 

Carpathian Springs SA (companie membră a Valvis Holding)

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content