FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Știri > Un producător de mezeluri londonez a creat prima gustare anti-mahmureală

Un producător de mezeluri londonez a creat prima gustare anti-mahmureală

Producătorul londonez de mezeluri Serious Pig a creat ”Hangover Cured”, o gustare împotriva mahmurelii. Realizat 100% din carne din Marea Britanie, noul produs este bogat în proteine și conține ardei iute și ghimbir în cantități importante, alimente care, în opinia specialiștilor, luptă împotriva simpomelor asociate mahurelii.

”Ca să fim sinceri, numănui nu-i place să fie mahmur, așa că ne-am gândit să inventăm un produs care vine în întâmpinarea acestei probleme. Știm că există pe piață numeroase soluții impotriva mahmurelii, însă noi nu am găsit niciun care să funcționeze într-adevăr. Așa că ne-am gândit să dezvoltăm ceva nou și în același timp diferit. Astfel, Hangover Cured este o gustare care previne mahmureala și pe care clienții o pot consuma în timp ce consumă o bere sau un pahar de vin. Am testat produsul inițial cu prietenii și familia și feedbackul a fost unul pozitiv”, a declarat George Rice, reprezentantul Serious Pig.

”Consumul de proteine din carne de calitate în același timp cu consumul de băuturi alcoolice poate fi o idee bună pentru că astfel impactul pe care alcoolul îl are asupra organismului se diminuează. De asemenea, ghimbiru este un remediu tradițional bine cunoscut pentru a preveni greața, în timp ce ardeiul iute crește nivelul de endorfine și îmbunătățește circulația, astfel că procesul de detoxificare a organismului poate să funcționeze mai bine”, a explicat Angela Downden, specialist în nutriție.
 

Sursa foto: foodbev.com

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content