FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou Director de Producție pentru FrieslandCampina România

Un nou Director de Producție pentru FrieslandCampina România

Operațiunile de producție ale FrieslandCampina România sunt conduse începând cu luna noiembrie de către Lucian Chelba, care va gestiona activitatea celor doua fabrici din Cluj-Napoca și Târgu Mureș.

Absolvent al Universității Politehnice București, Lucian Chelba (39 de ani) are o experiență de peste 15 ani dintre care 13 ani în domeniul producției. Din noua poziție este responsabil pentru controlul operațiunilor și organizației de producție.

Lucian Chelba este licențiat în Inginerie Auto la Universitatea Politehnică din București. În anul 2002 își începe activitatea profesională în domeniul auto, iar din 2004 preia funcția de  Supervizor Operațiuni în cadrul Coca-Cola HBC, devenind mai târziu Coordonator al programelor de training tehnic în aceeași companie. În anul 2009 trece în domeniul producției bunurilor de larg consum la compania Procter&Gamble unde este, pe rând, Inginer procese de producție, Manager pe liniile de producție, Manager Întreținere Autonomă și Manager al Departamentului de Materiale, Procese și Livrabile.

FrieslandCampina are în portofoliul local brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots, prin intermediul cărora activează pe șase categorii: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte. Anul trecut producătorul Napolact a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 331 de milioane de lei, în creștere cu 4% față de anul precedent și un profit de 2,65 milioane de lei, aceasta fiind prima dată în ultimii cinci ani când compania raportează profit.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content