FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Știri > Relevance a implementat o soluție de suport decizional pentru Danone

Relevance a implementat o soluție de suport decizional pentru Danone

Relevance Management a implementat, în 11 luni, o soluție de suport decizional pentru piețele Danone din Europa de Sud-Est, cele două companii începând să colaboreze la finalul lui 2013.

Proiectul DSS (Decision Support System) a demarat cu etapa de analiză și a continuat cu realizarea întregii arhitecturi a soluției de suport decizional. Soluția constă în implementarea unei platforme de DWH (Data Warehouse), care să gestioneze informațiile stocate în diverse baze de date, împreună cu două instrumente pentru analiza și raportarea informațiilor relevante: QlikView pentru analize asociative, vizuale, ad-hoc și Microsoft BI (Business Intelligence). 

„Din punct de vedere tehnic și din perspectiva businessului, complexitatea proiectului a fost o provocare pentru echipa Relevance” a declarat Andrei Vasilescu, Director Executiv în cadrul Relevance.

Platforma DWH a fost implementată în paralel cu introducerea unei noi soluții SAP, pentru țările din Europa de Sud-Est. În acest context, procesele de analiză și raportare în toate departamentele Danone au fost regândite și sincronizate.

Pentru departamentul Supply Chain au fost create noi tipuri de rapoarte. Înainte de utilizarea QlikView, acestea erau extrase din SAP. În prezent, aplicațiile dezvoltate pe acest segment salvează mult din timpul de prelucrare.

Cu o experiență de 11 ani pe piață, Relevance oferă soluții de Business Intelligence, Big Data și Data Warehouse.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content