FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Știri > Puratos România, afaceri de peste 28 de milioane de euro anul trecut

Puratos România, afaceri de peste 28 de milioane de euro anul trecut

Puratos Romania, parte a grupului belgian Puratos – unul dintre cei mai importanți producători de ingrediente pentru brutărie, patiserie și ingrediente pentru ciocolată – a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 28,7 milioane de euro, în creștere cu 10% față de anul precedent.

Puratos este prezent pe piața din România din 1995, iar compania comercializează ingrediente pentru producătorii din industria panificației și a ciocolatei, neavând în portofoliu produse destinate consumatorului final.

Din anul 2006, Puratos deține în România și o fabrică, situată în nordul Capitalei, după o investiție de 10 milioane de euro, cu o suprafață de 2.600 de metri pătrați și cu o capacitate de 340 de tone pe săptămână.

La nivel global, Puratos Group a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 1,6 miliarde de euro iar la începutul acestui an a achiziționat integral compania austriacă Diamant – unul dintre cei mai importanți producători de ingrediente pentru industria brutăriei din Europa Centrală și de Est.
Prin achiziția companiei Diamant, Puratos Group și-a consolidat prezența pe piețele din Austria, Polonia și Cehia.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content