FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Știri > Profi mai deschide două magazine sub formatul City

Profi mai deschide două magazine sub formatul City

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, a deschis două magazine sub formatul City, numărul total de locații inaugurate până acum depășind 80 de unități.

Profi a inaugurat săptămâna aceasta cel de-al 19-lea magazin din județul Constanța, în Murfatlar. Profi City este amplasat pe Aleea Liliacului nr.5 și ocupă o suprafață totală de 455 mp, dintre care suprafața de vânzări este de 218 mp.

Al doilea magazin a fost deschis în Snagov, județul Ilfov, pe Șoseaua Snagov nr. 137. Suprafața sa totală este de 219 mp, dintre care sala de vânzări măsoară 135 mp.

Cu magazine prezente în 318 localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 3,54 miliarde de lei, cu aproape 40% mai mult decât în anul fiscal precedent. Retailerul a anunțat că pentru anul acesta și-a propus să bifeze 200 de locații noi.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content