FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Știri > Profi continuă ofensiva în mediul rural, pe formatul Loco

Profi continuă ofensiva în mediul rural, pe formatul Loco

Profi, retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, continua extinderea în mediul rural inaugurând alte două magazine în format Loco, în localitățile Criscior și Hida. Per total, de la începutul anului retailerul s-a extins cu 71 de noi unități, în condițiile în care targetul anunțat pentru 2017 este de 200 de unități comerciale.

Unitatea din Criscior, a 18-a din județul Hunedoara, se află pe Calea Zarandului, la numărul 36 și are o suprafață totală de 331 mp, din care sala de vânzări măsoară 225 mp.

Cât privește magazinul din Hida, județul Sălaj, acesta se găsește pe strada Piața Sfatului, numărul 3 și dispune de o suprafață totală de 334 mp, din care cea de vânzări de 237 mp.

Cu magazine în 310 localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri peste 3,54 miliarde de lei, cu aproape 40% mai mult decât în anul fiscal precedent.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content