FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Știri > Lidl deschide al șaptelea magazin în Iași

Lidl deschide al șaptelea magazin în Iași

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Iași, în data de 27 aprilie. Noua unitate este situată pe Bulevardul Primăverii, nr. 2 fiind cea de-a șaptea din acest oraș.

Magazinul va avea o suprafață de 1300 metri pătrați și aproape 100 de locuri de parcare.

„Procesul de construcție a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de centrul logistic recent deschis la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene”, spun reprezentanții discounterului german.

În România, Lidl deține în prezent o rețea de 211 magazine și a încheiat anul financiar 2015 cu o cifră de afaceri de 4,49 miliarde de lei (1,01 miliarde de euro) și cu un profit de 171 milioane de lei, în creștere cu 286% față de anul 2014, rezultat ce plasează Lidl pe poziția a treia în topul celor mai mari retaileri în funcție de cifra de afaceri

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content