FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Știri > Francezii de la Auchan, pierderi de 23 mil. lei în 2016 în România

Francezii de la Auchan, pierderi de 23 mil. lei în 2016 în România

Grupul francez Auchan, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de retail, a reintrat pe pierderi  în 2016, înregistrând un minus de 23,9 de milioane de lei, potrivit datelor publicate pe Ministerul de Finanțe. În 2015, retailerul a avut un profit net de circa 52,9 milioane de lei, acesta fiind singurul an din ultimii patru când rețeaua franceză a fost pe profit.


Citește și:


În ceea ce privește cifra de afaceri, Auchan a raportat pentru 2016 vânzări de 4,89 de miliarde de lei, în creștere cu 10% față de anul precedent, când afacerile retailerului s-au ridicat la 4,44 de miliarde de lei.

În România, rețeaua Auchan numără 33 de hypermarketuri, cu o suprafață de vânzare care însumează 280.000 de metri pătrați. Recent, rețeaua franceză a intrat și pe segmentul magazinelor de proximitate cu brandul MyAuchan, primul magazin fiind inaugurat chiar la începutul lunii mai, în cartierul bucureștean Militari, într-o stație de benzinărie Petrom. Cei doi parteneri, Auchan Retail și OMV Petrom au planuri ambițioase pentru extinderea acestui parteneriat. Până la finalul anului, în cadrul acestei prime etape a parteneriatului, se urmărește deschidere a 15 magazine MyAuchan în cadrul stațiilor Petrom din București și din țară.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content