FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Știri > Ce producători reprezintă România la Târgul de mărci private PLMA

Ce producători reprezintă România la Târgul de mărci private PLMA

În perioada 16-17 Mai 2017, 8 producători din România vor participa, sub pavilion național, la Târgul anual „World of Private Label PLMA” ce se va desfășura la Amsterdan, Olanda. De asemenea, alte 8 companii din România vor participa cu standuri proprii la această expoziție.

Cei 8 producători din România care vor participa sub pavilion național sunt: Albrau Prod, Grande Dolceria, Kalpo, Natural, Negro 2000, Pambac, Prefera Foods, Scandia Food.

Potrivit APAR (Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc – n.r.), alte 8 companii din România vor participa cu standuri proprii, acestea fiind: Alka, Asil, Croco, Europack Media, European Food, Klevek Factory, Legume Fructe Buzău, Sam Mills.

„Târgul anual PLMA dă posibilitatea producătorilor și comercianților cu amănuntul să construiască programe de promovare pentru produse tip <<private label>>, iar abordarea pieței europene de brand privat reprezintă o opțiune reală a producătorului român de alimente în contextul reducerii cererii interne de produse. Succesul produselor prezentate la acest târg este condiționat de certificarea sistemelor de producție la cele mai înalte standarde europene pentru calitate și siguranța alimentului”, afirmă reprezentanții APAR.

Participarea României cu pavilion național este organizată de APAR împreună cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

La ediția din acest an a PLMA se estimează că vor participa peste 2.500 de expozanți din 70 de țări, incluzând 60 de pavilioane naționale și regionale. Cele mai mari rețele de supermarketuri și hypermarketuri, discounteri, distribuitori și importatori din 100 de țări vor fi prezenți pe toată durata târgului.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content