FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Brutăria Brot Manufactur bifează o nouă deschidere în Capitală

Brutăria Brot Manufactur bifează o nouă deschidere în Capitală

Brot Manufactur, brutărie specializată în produse de brutărie și panificație nemțești, continuă să-și extindă rețeaua de magazine și inaugurează cel de-al patrulea punct de vânzare din București.

Magazinul se află în Piața Domenii și funcționează de luni până sămbătă în intervalul orar 08:00 – 19:00. Sortimentația noii unități Brot Manufactur este alcătuită din 11 tipuri de pâine cu maia, dar și 12 tipuri de specialități - chifle, covrigi, toate produsele fiind preparate după rețete originale din Germania.

„Am decis să deschidem un nou magazin în Piața Domenii pentru că ne dorim să aducem pâinea de casă făcută de noi cât mai aproape de casele bucureștenilor. În Germania, pâinea cu maia este o pâine tradițională extrem de apreciată și o găsești în majoritatea brutăriilor. În România, se consumă multă pâine făcută la nivel industrial, din făină albă cu drojdie, care nu are același aport pentru sănătate” a declarat Frieder Wöhrmann, acționar majoritar al brutăriei.

Brot Manufactur este un business de familie ”născut” din lipsa unei brutării cu produse tradiționale din care proprietarii – o familie româno-germană – să se poată aproviziona, dar și din dorința acestora de a le oferi bucureștenilor posibilitatea de a consuma pâine nemțească produsă după rețete tradiționale.

Prima unitate Brot Manufactur a fost inaugurată în aprilie 2014 în cartierul Aviatorilor, iar investiția s-a ridicat la circa 200.000 de euro.  Anul acesta, Brot Manufactur a mai bifat două deschideri, una în Piața Floreasca și una în Piața Obor. Pe lângă cele patru magazine, Brot Manufactur mai deține și o unitate mobilă de vânzare pe Soșeaua Ștefan cel Mare, vizavi de Stadionul Dinamo.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content