FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Evenimente > Inspiro Conference, editia a 7-a, Stejarii Country Club Bucuresti

Inspiro Conference, editia a 7-a, Stejarii Country Club Bucuresti

Data: 09 May 2017 - 09 May 2017

Progresiv vă invită la Inspiro, evenimentul de leadership adresat tuturor celor care vor să-și lase amprenta asupra locului de muncă, a colegilor și a societății în care trăiesc, celor cărora le pasă, vor să se dezvolte și să se lase inspirați.

Am plecat la drum acum șapte ani cu dorința simplă de a descoperi poveștile oamenilor din spatele companiilor și brandurilor din industria de retail și FMCG. De atunci, am provocat peste 50 de manageri de succes, antreprenori curajoși și lideri de opinie să se ia la trântă cu prejudecățile, iar peste 1.500 de participanți au trăit pe propria piele experiența Inspiro.

Astăzi, miza este mai mare decât oricând, iar speakerii sunt mai vulnerabili ca niciodată. Tematica ediției din acest an este “a play on buzzwords around the world in 2016 & 2017”, cum ar fi #disruptive, #startupeverything, #gamechanger, #humanitytoday, #transparency, #instability, #genx, #embracingchange, #sustainability, #politicallycorrectness și... cerul este limita!

Intră în rândul celor care rămân visători și care doresc să-și schimbe lumea.

Vino pe 9 mai alături de noi, la Inspiro !

 

Pentru detalii despre eveniment, înscrieri și oferte personalizate pentru grupuri de participanți, contactați:

Mihaela Neagu, Marketing & Customer Manager Trade Media Solutions (Progresiv)

T: +40 21 315 90 31
E: mihaela.neagu@cmgromania.ro

Locaţia:
Stejarii Country Club, Str. Jandarmeriei 14A Bucuresti
Tracking Popular Content