FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Folosim cookie-uri pentru a vă furniza o experiență mai bună de navigare. Continuarea navigării implică acceptul dvs. de a ne permite utlizarea cookie-urilor. Găsești mai multe aici.

[x]
Acasă > Articole > MasterCard introduce plata cu cardul la tarabele din piață

MasterCard introduce plata cu cardul la tarabele din piață

Plata cu cardul in piata

MasterCard a implementat, luna aceasta, primul POS într-o piață din Capitală. Astfel, începând cu 11 decembrie, în Piaţa Hala Traian din București, posesorii de carduri pot plăti legumele, fructele şi verdeţurile cumpărate la POS-urile instalate la vânzătorii de la tarabe, a anunțat furnizorul de plăți.

„Experimentul «piaţa» a pornit ca un proiect pilot, însă reacţiile pozitive au condus la implementarea permanentă a unui POS într-o piaţă, devenind astfel o realitate și un lucru normal pentru cumpărătorii de la Piaţa Traian. Proiectul vine în completarea acţiunilor şi a campaniei #doarcucardul desfăşurate pe parcursul acestui an, cu scopul de a stimula plățile cu cardul. Suntem încântaţi să le oferim posesorilor de carduri MasterCard și Maestro posibilitatea de a realiza plăți într-un mod uşor și sigur la piață. Iar tehnologia contactless le va oferi o  experienţă şi mai rapidă”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager MasterCard pentru România.

Românii utilizează de patru ori mai puţin cardurile pentru a efectua plăţi la comercianţi comparativ cu media Uniunii Europene, conform datelor furnizate de Banca Centrală Europeană, citate de MasterCard.

„Sperăm ca acesta să fie un prim pas către extinderea plăților cu cardul către zone care până acum au fost apanajul exclusiv al numerarului, astfel încât cumpărătorii să beneficieze de securitate și confort, contribuind în același timp la reducerea economiei gri,” a adăugat Cosmin Vladimirescu.

Furnizorul de tehnologii de plată MasterCard operează în peste 210 de ţări şi teritorii. Produsele şi soluţiile MasterCard sunt utilizate în activităţi zilnice de comerţ, cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, administrarea unei afaceri sau managementul.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content